Gråtoner erstatter XRP med Bitcoin, Ether, LTC og BCH + Flere nyheter

Få din daglige fordypning av kryptoasset og blockchain-relaterte nyheter – undersøk historiene som flyr under radaren til dagens kryptonyheter.

Investeringsnyheter

Grayscale Digital Large Cap Fund sa at det har fjernet XRP og brukt kontant inntekt til å kjøpe de resterende fondskomponentene: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), litecoin (LTC) og bitcoin cash (BCH). Før salget av XRP 4. januar 2021 var XRP omtrent 1,46% av fondet. Fra og med 4. januar hadde fondet forvaltningskapital på 282,6 millioner dollar.

Alternativ investeringsforvalter SkyBridge Capital har kunngjort lanseringen av SkyBridge Bitcoin Fund LP. I følge pressemeldingen gir fondet „velstående investorer et institusjonelt kjøretøy for å få eksponering mot Bitcoin,“ for å kjøpe og selge eiendelen, mens SkyBridge også startet en posisjon på vegne av sine flaggskipfond verdsatt til omtrent USD 310m på tidspunktet for kunngjøringen, i fond som investerer i BTC i løpet av november og desember 2020, sa det. Firmaet og dets tilknyttede selskaper har investert USD 25,3 millioner for å lansere produktet. Fidelity vil være depotmottaker, og Ernst & Young vil revidere fondet.

Simon Seojun Kim, administrerende direktør for den sørkoreanske blockchain-akseleratoren Hashed, har uttalt at BTC vil treffe USD 100.000-merket før utgangen av 2021, rapporterte Maeil Kungjae. Konsernsjefen hevdet at bitcoin-knapphet ville bidra til å øke prisen på token på børsene, og la til at når børsene ble lite på selgerne, ville „et jevnt og solid bitcoin-oksemarked“ dominere i 2021, med institusjonelle investorer som også bidro til å øke prisene. Men konsernsjefens optimisme ble ikke delt av 53% av brukerne av en populær sørkoreansk kryptomontetjeneste som heter Dove Wallet. I en undersøkelse utført av operatøren, sa over halvparten av de nesten 2400 respondentene at de trodde at bitcoin snart vil falle under USD 20.000, rapporterte Fn News.
NexTech AR Solutions, en leverandør av virtuelle og utvidede virkelighetsopplevelsesteknologier blant andre tjenester, har kunngjort at de har økt sitt BTC-eierskap til omtrent BTC 130.187 til en samlet kostnad på USD 4m. Pressemeldingen la til at selskapet kan legge til flere i 2021.

Voyager Digital, en børsnotert krypto-eiendomsmegler, sa at den foreløpige inntekten i regnskapsåret 2021 forventes å øke 75% fra første regnskapskvartal 2021 til USD 3,5 millioner, en økning på 3877% fra året før regnskapsåret som endte 31. desember , 2019. Selskapet har nå over USD 265 millioner i forvaltningskapital.

Bytter nyheter

Den digitale investeringsplattformen Uphold sa at den har besluttet å fortsette å notere XRP „med mindre og inntil [US Securities and Exchange Commission] SECs klage mot Ripple blir bedømt for å lovlig avgjøre at XRP for tiden er et verdipapir, eller til handelsvolumet forsvinner til et punkt der vi kan ikke lenger støtte XRP. “ I henhold til pressemeldingen finner plattformen at andre børser vil innta en lignende holdning i stedet for å „skynde seg til dom før domstolens avgjørelse.“ Den første rettsmøtet foregår 22. februar for USAs tingrett for det sørlige distriktet i New York.

Reguleringsnyheter

Twitter og Square CEO Jack Dorsey uttalte i et åpent brev at den nye AML / KYC (anti-hvitvasking / kunden-din-kunde) forskrift foreslått av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) vil resultere i at kunder unngår „regulerte enheter for kryptovaluta“ transaksjoner, som får dem til å bruke lommebøker eller tjenester utenfor USA. “ Han la til at „ved å legge til hindringer som skyver flere transaksjoner fra regulerte enheter som Square i lommebøker og utenlandske jurisdiksjoner, vil FinCEN faktisk ha mindre synlighet i universet av kryptovaluta-transaksjoner enn det har i dag.“

Gruvedrift nyheter

The9, et Nasdaq-børsnotert, Shanghai-basert mobilspill- og internettfirma, sa at det har fått et finansieringsløft som vil drive lanseringen av en kryptodrift via et datterselskap. I et dokument arkivert til den amerikanske regulerende Securities and Exchanges Commission, uttalte firmaet at det hadde inngått et „juridisk bindende samarbeids- og investeringsperiode med flere investorer i gruveindustrien for kryptovalutaer“, inkludert to tidligere ledere hos maskinvareprodusenten for kryptodrift Caanan . Disse ble utnevnt til Jianping Kong, den tidligere direktøren og medformannen i Canaan, og Qifeng Sun, den tidligere kanaaniske direktøren. Spillselskapet vil kanalisere innsatsen gjennom sitt NBTC-datterselskap og hevdet: “Målet vårt er å bygge opp kryptokurver gruvedrift maskiner for The9 som vil bidra med 8% til 10% av den globale hashgraden på Bitcoin og 10% av den globale hashgraden på Ethereum.

Schreibe einen Kommentar