Elon Musk Tweets om Bitcoin: En stängning av en annan Tweet från januari?

Bitcoin har blivit en del av det vanliga mediet. Även om det kan ha varit konstigt att tweeta och diskutera bitcoin för några år tillbaka såg vi under de senaste månaderna ett växande antal av några av de mest inflytelserika personerna och företagen pratar om det.

Elon Musk är en veteran Bitcoin-kommentator , och han är också känd för att kommentera några andra kryptovalutor, men det har gått ett tag sedan han senast twittrade något om BTC.

Idag, på toppen av en lugn helg, twittrade Musk följande:

Omedelbart efter hans tweet ökade bitcoins pris nästan 200 till 23 800 dollar, vilket var den tidigare rekordhöga tiden på torsdag.

Tjugo minuter senare, och Musk twittrade ett svar på sin ursprungliga tweet, där han sa att han „bara skojar, vem behöver ett säkert ord ändå !?“

I januari var Bitcoin inte hans säkra ord

Musks tweets är kända för sin oklarhet, oavsett om han tweets om TSLA-aktier för dyra, Dogecoin eller SpaceX.

Den nuvarande tweeten är emellertid på något sätt relaterad till hans tidigare när han också talade om den primära kryptovalutan.

Tio dagar i innevarande år 2020, Musk twittrade att ”Bitcoin är inte min säker ord.” Om du hade lagt märke till datumet idag är det exakt tio dagar före slutet av 2020. Tillbaka i januari handlade bitcoin ungefär cirka 8 000 dollar. I och med att han skrev sin andra tweet handlar bitcoin till 23 800 dollar, en dag efter att ha ställt sin högsta nivå på 24 200 dollar.

Som alltid lämnar hans tweet cirka 40 miljoner Twitter-följare som ställer frågor, och det är utan tvekan en vinst för Bitcoin att återigen stå inför en så stor publik.

Det är också intressant att se var priserna kommer att ta härifrån och om kryptovalutan kommer att gå igenom en annan imponerande uppgång.

Kommentar hinterlassen