Bitcoin handhaaft zijn positie boven $11.000, wat nu?

U bent nooit te laat om te investeren in Bitcoin of crypto, aangezien deze digitale activa nu netwerkers en investeerders van over de hele wereld lokken, niet alleen als investeringsmogelijkheden, maar door de onderliggende technologie. Bitcoin vult het gat tussen het huidige financiële systeem en een upgrade om „Financiële Vrijheid“ te ervaren.

Bitcoin (BTC), na ongeveer 30 dagen zijdelings te hebben gehandeld, is nu weer terug bij de handel boven de $11.000 en het heeft met name de jaarlijkse weerstand doorbroken. De recente stormloop op de wereldwijde crypto-markt heeft geleid tot een opmerkelijk momentum, nu de cryptos zich volwaardig herstellen na de massale marktcrash en de uitverkoop in maart als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus.

Bitcoin, als een nieuwe investeringsroute, wordt vaak vergeleken met de oudste investering – Goud en niet te vergeten dat Goud ook verse ATH’s heeft geraakt. Maar het feit dat Bitcoin Up een enorme impuls krijgt, samen met het feit dat het een beperkt aanbod heeft en niet gemanipuleerd zal worden.

Over de voortdurende pandemie gesproken, we hebben allemaal gemerkt dat Bitcoin en cryptos een sterke steun in de rug hadden toen de hele markt in stukken werd gescheurd, inclusief Goud, Zilver, Beurs, Olie, etc. Hoewel we niet kunnen ontkennen dat de geteste steun van BTC ook bijna jaarlijks een dieptepunt bereikt, is het nu met meer dan 200% versterkt, aangezien het rond de $11,3k handelt.

Bitcoin, tegen het einde van de vorige maand, werd gezien met een opwaartse trend en met een bullish candlewick boven $12.000 en een onmiddellijke daling naar $10.5.000. De dip na de kortstondige stijging hield echter sterke steun in en onthield zich van een duik onder $10.000. De munt herstelde zich om te handelen boven $11k, en de BTC/USD-prijsontwikkeling ligt tussen 38,20% en 50,0% Fib Retracement niveau. De 20-dagen Bands projecteren geen ongekende volatiele doorbraak.

Hoewel de MACD-grafiek, met positieve intraday-sentimenten, een stijgend verschil vertoont en de RSI ook neigt naar de overboughtzone op 68.16. Hiermee wordt BTC verondersteld een nieuw ATH te raken, hoewel dit niet kan gebeuren zonder een correctie.

Kommentar hinterlassen